Over mij

Het gezicht achter Tekstzeven

Dat ben ik: een organisatietalent met veel taalgevoel, een nauwkeurige doorzetter die graag resultaat ziet en een enthousiaste initiator met overtuigingskracht.

Ik heb Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (UU). Na deze studie heb ik de universitaire lerarenopleiding (eveneens aan de UU) gevolgd en succesvol afgerond.
Jarenlang heb ik met veel plezier Nederlands gegeven aan leerlingen in de eindexamenklas van het vwo. Tijdens mijn studie en naast mijn werk in het onderwijs heb ik redactiewerk gedaan.
In 2016 heb ik Tekstzeven opgericht, een bureau voor tekstredactie, taaladvies en -trainingen. Ook voor afstudeerbegeleiding, bestuursondersteuning en notuleerwerkzaamheden kun je mijn hulp inschakelen. Door uiteenlopende opdrachten heb ik ontdekt dat ik veel werkplezier ervaar in functies die een beroep doen op mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden of waarin ik kan bijdragen aan (strategische) beleidsvorming. Verschillende opdrachten in het voortgezet onderwijs en hoger beroepsonderwijs zorgen ervoor dat ik ook betrokken ben en blijf bij mijn vakgebied.

Lees meer over mijn loopbaan op LinkedIn